l'Aixeta

Després de set anys d’activitat ininterrompuda i amb més de cinc-cents continguts publicats, l’1 de gener del 2020 Ab Origine es va sumar a l’Aixeta, una plataforma de micromecenatge, amb l’objectiu de fer créixer el projecte, consolidar l’activitat de la revista i garantir-ne la continuïtat. En coherència amb això, tots els ingressos provinents del mecenatge es reinverteixen en la millora de la revista.

Per tal de retribuir el mecenatge hem ideat un sistema de recompenses associat a diverses subscripcions i fases de creixement. Existeixen 4 subscripcions mitjançant les quals accedireu a sortejos de llibres, entrades i altres recompenses exclusives. Totes elles es troben detallades a la nostra pàgina de l’Aixeta i seran millorades a mesura que avancem en les fases de creixement.

Agraïm a la comunitat de mecenes el suport i la confiança que ens ha donat des d’un principi. Sense vosaltres tot això no seria possible.

Volem que ens ajudeu a continuar millorant. Feu-ho possible fent-vos mecenes i formeu part d’aquesta història!

Cliòfils

Aquest és un espai de reconeixement per als cliòfils i cliòfiles que han decidit donar-nos aquest suport tan important. Especialment a ells i a elles, els volem agrair que ens ajudin a continuar desenvolupant i millorant la nostra tasca.

Els noms dels mecenes seran ordenats per ordre de subscripció:

  • Sandra Barcons Rovira